Babis Zidilis

Pastry Chef

Ο Μπάμπης Ζιντίλης είχε πάντα αδυναμία στα γλυκά. Όχι να τα τρώει αλλά να τα φτιάχνει. Έτσι αποφάσισε να αφήσει τις σπουδές του στο ΤΕΙ Πειραιά για να ακολουθήσει το όνειρό του.

 

Pastry Chef του Zurbaran μέχρι πρότινος αλλά και του Alemagou της Μυκόνου, του Οozora, του Οmilos στην Ύδρα καθώς και του Opso Restaurant και του Mama Roux με κομβικό πέρασμα από την πολύ πετυχημένη ομάδα του Funky Gourmet έχει επιμεληθεί πλήθος εκδηλώσεων υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Μετά από όλη την μεγάλη του πορεία στο χώρο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να ανοίξει το δικό του boutique bar ζαχαροπλαστείο στο Παλαιό Φάληρο, με μια δική του ‘φρέσκια’ οπτική. Και το ονόμασε “σουit” γιατί όλα στη ζωή είναι πιο ωραία με μια δόση γλυκού.

 

Το concept πίσω από το ζαχαροπλαστείο υπήρχε καιρό στο μυαλό του. Ο Μπάμπης Ζιντίλης ήθελε το νέο εγχείρημα να είναι δημιουργικό και προσιτό ταυτόχρονα, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής και σε ένα βαθμό τουλάχιστον, διαδραστικό. Ήθελε να συνδυάσει ένα boutique ζαχαροπλαστείο με cosmo επιρροές. Η Lady, το πολύχρωμο γυναικείο πρόσωπο-ωδή στις γυναίκες που μαζεύουν καρπούς στα χωράφια κι ένα λουλούδι βανίλιας, που έχει ζωγραφίσει ο τοιχογράφος Φρο, δίνει το στίγμα της πολυπολιτισμικότητας που κρύβουν μέσα τα γλυκά του “σουit” by Babis Zidilis.

 

Σας περιμένουμε απλά να τα δοκιμάσετε και να σας γνωρίσουμε από κοντά.